![]() |
University of Houston - Houston, TX
September 15 - 19 6 NPC Sororities: Alpha Chi Omega Chi Omega Delta Gamma Delta Zeta Phi Mu Zeta Tau Alpha |
University of South Carolina - Columbia, SC
August 15 - 22 8 NPC Sororities: Alpha Chi Omega Alpha Delta Pi Chi Omega Delta Delta Delta Delta Zeta Kappa Delta Kappa Kappa Gamma Zeta Tau Alpha |
Quote:
|
University of Central Oklahoma - Edmond, OK
August 12 - 18 4 NPC Sororities: Alpha Gamma Delta Alpha Xi Delta Delta Zeta Sigma Kappa |
Clarkson University - Potsdam, NY
August 21 - September 4 2 NPC Sororities: Delta Zeta Phi Sigma Sigma 1 Local Sorority: Chi Delta Sigma |
Indiana University of Pennsylvania - Indiana, PA
September 10 - 19 11 NPC Sororities: Alpha Gamma Delta Alpha Sigma Alpha Alpha Sigma Tau Alpha Xi Delta Delta Gamma Delta Phi Epsilon Delta Zeta Sigma Kappa Sigma Sigma Sigma Theta Phi Alpha Zeta Tau Alpha |
Baldwin-Wallace College - Berea, OH
September 30 - October 4 5 NPC Sororities: Alpha Gamma Delta Alpha Phi Delta Zeta Phi Mu Zeta Tau Alpha |
University of North Carolina - Wilmington, NC
September 8 - 13 8 NPC Sororities: Alpha Delta Pi Alpha Gamma Delta Alpha Phi Alpha Xi Delta Chi Omega Delta Zeta Phi Mu Sigma Sigma Sigma |
Re: Kent State University (Kent, OH) Recruitment Dates
Quote:
|
Mansfield University - Mansfield, PA
August 30 - September 3 4 NPC Sororities: Alpha Sigma Alpha Alpha Sigma Tau Delta Zeta Zeta Tau Alpha |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT -4. The time now is 02:53 AM. |